Colofon

Dit is het officiële Open Data Portaal van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Deze internetsite deelt de openbare gegevens van de Tweede Kamer. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om wetsvoorstellen, moties, amendementen en verslagen. De informatie kan gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek of eigen applicaties. De Tweede Kamer is bezig met validatie van de data.

Voor ontwikkelaars is er een API beschikbaar. De API biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om de data van de Tweede Kamer te integreren in eigen toepassingen.

Gebruiksvriendelijkheid is uitgangspunt van het ontwerp.

Reacties

Uw vragen en opmerkingen over het Open Data Portaal zijn van harte welkom. Gebruikt u daarvoor ons contactformulier.

Copyright

Tekst: Creative Commons CC0

Tenzij anders vermeld is op de inhoud van deze internetsite de Creative Commons CC0 1.0 Universal (Public Domain) verklaring van toepassing. Deze houdt in dat het is toegestaan om de inhoud van deze internetsite te delen en/of te bewerken zonder het vragen van toestemming. Delen betreft kopiëren, verspreiden en/of doorgeven via elk medium of bestandsformaat. Bewerken houdt in remixen, veranderen en/of afgeleide werken maken voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden. Lees meer over deze Creative Commons-licentie.

Foto's: rechtenvrij

De foto’s van Tweede Kamerleden die via de API worden opgehaald, zijn rechtenvrij en mogen door derden worden gebruikt.

Vragen?

Hebt u nog vragen over het gebruik van gegevens vanaf deze internetsite? Neem dan contact op met de supportafdeling van het Open Data Portaal via het contactformulier.